RX746B - Toyota Venza uit 2009

RX746B: Toyota - VENZA

Samenvatting

Check alle beschikbare informatie over RX746B, een Toyota Venza. De huidige BPM-waarde van deze personenauto is €58.851,00 en het voertuig is WAM verzekerd geregistreerd. Het aantal zitplaatsen is 5 en de laatst bekende kleur is bruin. In de stad verbruikt deze auto 1 liter benzine op 3,3 kilometer en het zuinigheidslabel is . Voor 18-01-2024 moet dit Toyotavoertuig opnieuw APK gekeurd worden. Op 28-02-2009 is deze personenauto voor het eerst op naam gezet in Nederland. De personenauto van het merk Toyota met kenteken komt uit het jaar 2009.

De huidige eigenaar heeft deze auto ongeveer 2126 dagen in zijn bezit. Het voertuig staat geregistreerd op kenteken is een Venza uit het jaar 2009. Het gewicht van deze lege personenauto met kenteken is 1747 kg. Deze Toyota Venza met kenteken heeft een cilinderinhoud van 3456cc.

Informatie over dit voertuig

Kenteken: RX746B
Vorige eigenaren: Opvragen
APK Afkeurpunten: Opvragen
Merk: Toyota
Handelsbenaming: VENZA
Voertuigsoort: Personenauto
Inrichting: stationwagen
Controleer schade

Technische data

Aantal Deuren: 4
Wielbasis: 278
Massa Ledig Voertuig: 1747 kg
Massa Rijklaar: 1847 kg
Technische Max Massa Voertuig: 2310 kg
Toegestane Maximum Massa Voertuig: 2310 kg
Maximum Massa Trekken Ongeremd: kg
Maximum Trekken Massa Geremd: kg
Kleur: Bruin
Aantal Zitplaatsen: 5
Onderhoudsintervallen check

Financiele data

Catalogusprijs: €0,00
Bruto Bpm: €58.851,00
Dagwaarde: Opvragen
Controleer dagwaarde

Registratie data

Datum Eerste Afgifte Nederland:
Vorige eigenaren: Opvragen
Vervaldatum Apk: 18-01-2024
Datum Eerste Toelating: 28-02-2009
Datum Tenaamstelling: 13-02-2018
Wam Verzekerd: Ja
Controleer eigenaren

Overige data

Europese Voertuigcategorie: M1
Openstaande Terugroepactie Indicator: Nee
Plaats Chassisnummer: r. deurstyl by voorzitting
Retrofit Roetfilter:
Type:
Typegoedkeuringsnummer:
Uitvoering:
Variant:
Vermogen Massarijklaar: 0.11

Vraag een rapport aan

Soortgelijke Toyota kentekens

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een Toyota?

De aankoop van een tweedehands Toyota is altijd een spannende stap. U weet van te voren nooit zeker of de auto wel goed onderhouden is en dat de auto geen verborgen schade heeft. Zeker bij de aankoop van een auto van een particulier moet u extra voorzichtig zijn. U heeft dan namelijk nauwelijks rechten als de auto achteraf een miskoop blijkt te zijn. Dus u kunt niet rekenen op een niet goed, geld geld terug garantie.

Controleer het aantal vorige eigenaren

Velen kennen de mogelijkheden nog niet, maar het biedt ontzettend veel voordelen wanneer u een eigenarencheck uitvoert bij een voertuig. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Zo weet u precies hoeveel eigenaren de auto al heeft gehad. Als u dat naast de leeftijd van de auto legt, kan het belangrijke informatie geven over de kwaliteit van de auto. Als hij namelijk in korte tijd veel eigenaren heeft gehad, kan dat duiden op mankementen.

Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand

Een auto die veel eigenaren heeft gehad, heeft ongetwijfeld gebreken gehad. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk om de geschiedenis van het voertuig te kennen. Als er namelijk al veel mankementen zijn geweest, zegt dat veel over de kwaliteit van de auto en de waarde. U wilt natuurlijk niet te veel voor de auto betalen, dus het is belangrijk het verleden te kennen. De waarde van de auto zal dalen naar de hoeveelheid reparaties die hij nodig heeft gehad. Ook is het verdacht wanneer blijkt dat de auto meerdere eigenaren in een korte periode heeft gehad. Dit laat zien dat de wagen niet helemaal betrouwbaar is en er waarschijnlijk meer aan de hand is.

Met de kentekencheck van toyota-kentekencheck.nl heeft u binnen een handomdraai de juiste informatie tot uw beschikking. Zo kunt u een weloverwogen keus maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over mogelijke gebreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over het gebruik? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Bekijk ook de website van Toyota voor meer informatie over Toyota voertuigen.